SSA i aftenvagt til Gelsted Plejehjem

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Plejehjemmet i Gelsted med de dejlige gårdhaver, den skønne beliggenhed og eget ishus.

Vi er på udkig efter en kollega, som sammen med os vil medvirke til at vores beboere får nogle gode stunder og en god og rolig afslutning på dagen. Vores ambition er, at vi sammen med dig medvirker til at Gelsted Plejehjem fortsætter med at være det foretrukne lokale plejehjem i fremtiden.
Vi tilbyder 28 timer/uge med weekend vagt hver 2. uge i lige uger.

Vi søger dig, fordi du ønsker,

  • at udvikle dig både fagligt, tværfagligt og menneskeligt
  • at være med til at gøre en forskel for vores beboere, der alle har behov for støtte til hverdagens aktiviteter
  • at være en del af en arbejdsplads, hvor der er fokus på de ældres ressourcer, livserfaring og vækst hele livet
  • at være en del af og selv vil bidrage til et godt arbejdsmiljø, hvor både leder og medarbejdere arbejder tæt sammen i bestræbelserne på at give beboerne den mest optimale omsorg og pleje
Hvem er vi?
De bedste beboere, skønne kolleger og høj faglighed


Gelsted plejehjem består af 3 mindre boenheder med henholdsvis 9-11-12 lejligheder samt en aflastningsbolig. Herudover har vi nogle meget demensvenlige rammer med små gårdhaver. Plejehjemmet ligger centralt i Gelsted med kort afstand til tog, indkøb og by. Vi er så heldige at have mange frivillige, som gerne kommer og giver en hånd med i hverdagen. Årstiderne skifter og højtiderne fejres. Vi ønsker at være et sted, hvor livet leves hver dag. Vi har derfor mange aktiviteter for beboerne og deres familier.

Hvordan arbejder vi?
Mange af os har masser af erfaring og har været her i mange år, andre er nytilkomne. Gelsted plejehjem har i mange år fungeret som kommunens demensplejehjem, hvorfor vi har mange demensfaglige kompetencer. For os alle gælder, at vi har den fælles faglige interesse, der skal til for at være med til at skabe de bedste rammer for vores beboere uanset deres udfordringer. Vores fokus er at skabe et hjem med høj trivsel for beboerne og alle omkring dem. Vi arbejder med at forebygge ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed. VI arbejder systematisk fagligt med omsorgs/plejebehov og nye tiltag med udgangspunkt i Tom Kitwood`s teori om psykologiske behov og analyse ved hjælp af refleksionsrum.

Vi er i gang med at skabe faglige rum ”husmøder”i vores huse, således at der er sparring og kan laves aftaler på tværs af dag, aften og nat.

Vores medarbejdergruppe er bredt sammensat og består bl.a SSA, SSH, sygeplejerske, ernæringsassistenter, planlægger, aktivitetsmedarbejder, teknisk serviceassistent, rengøringsassistent, elever, studerende og plejehjemsleder. Herudover har vi samarbejde med fast plejehjemslæge, kommunens terapeuter, demenskonsulenter, og mange andre. Sammen får vi huset til at fungere, og sammen gør vi en forskel for vores beboere.

Har ovenstående vakt din interesse, og ønsker du mere information om stillingerne, er du velkommen til at kontakte os. Vi har kaffe på kanden, så du kan også komme forbi efter aftale og få en lille snak.
Tiltrædelse 1. juli eller efter aftale

Ansættelsessamtaler
Vi afholder samtaler i uge 21, om onsdagen, d. 22. maj 2024. Du skal være indstillet på at blive indkaldt i umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Ansøgningsfrist
mandag, d. 21. maj 2024

Middelfart Kommune vil gerne kendes for en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, med et sundt arbejdsmiljø, god ledelse og mange muligheder for udvikling. Vi er en kommune, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på job.middelfart.dk

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.opdagmiddelfart.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gelsted Plejecenter, Tårupvej, 5591 Gelsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045390

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet