Regnskabsmedarbejder søges til dynamisk møbelvirksomhed

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Carl Hansen & Søn A/S repræsenterer mere end 100 års møbelhistorie med respekt og passion for enestående snedkerkunst. Siden 1908 har vores ikoniske designs - skabt af blandt andre Hans J. Wegner, Kaare Klint og Bodil Kjær - begejstret et globalt publikum, og rejsen er kun lige begyndt.

Vil du være med til at skabe vores fortsatte udvikling i samarbejde med dygtige kollegaer i en dynamisk familieejet virksomhed med højt til loftet og en uformel omgangstone, så læs videre HER.

Trives du med et bredt arbejdsområde med hovedvægt på debitorbogholderi, så søger vi en erfaren regnskabsmedarbejder til en spændende stilling i vores økonomiafdeling med tiltrædelse snarest muligt. Du vil samtidig varetage øvrige bogholderi-opgaver for såvel danske som udenlandske selskaber.

Du får et tæt samarbejde med dine kolleger i økonomiafdelingen, som består af 9 dedikerede medarbejdere. Afdelingen er organiseret som en Shared Service funktion, der varetager økonomifunktionen for selskaber i Danmark, øvrige Skandinavien, Europa og Asien.

JOBBET

Debitorbogholderi

  • Sikre korrekt registrering af indbetalinger fra kunder.
  • Håndtering af forudbetalinger fra kunder og matching med salgsordrer.
  • Overvågning af forfaldne poster, rykkerkørsler og overholdelse af kreditmaksimum, administration af kreditforsikring og inkassosager.
  • Løbende dialog og samarbejde med både Area Managers og Customer Service Team.

Kreditor- og omkostningsbogholderi

  • Registrering, kontering og udligning af omkostningsfakturaer fra både danske og udenlandske leverandører.
  • Håndtering og bogføring af rejseafregninger og udlægsregistreringer.

Registrering og afstemning af afregningsrapporter fra POS-system i vores Flagship Stores.

Månedsafslutning

  • Deltagelse i vores faste månedsafslutningsprocedurer, der sikrer et korrekt og rettidigt månedsregnskab, herunder gennemførelse af afstemninger og periodisering/hensættelse af omkostninger.

Du får reference til Head of Accounting og arbejdssted i Gelsted på Vestfyn.

KVALIFIKATIONER

Du har solid praktisk erfaring fra en lignende stilling – gerne i en international virksomhed, og du er stærk i anvendelsen af IT gerne Microsoft Dynamics AX eller Microsoft D365 F&O. Du kommunikerer på engelsk i både skrift og tale.

Som person er du serviceminded, udadvendt, og god til kommunikation. Du arbejder struktureret og sætter en ære i at få afsluttet opgaver og med høj kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen. Du trives fint med en travl hverdag i et uformelt miljø, som du bidrager til med godt humør og engagement.

VI TILBYDER

En spændende og udfordrende stilling i en vækstvirksomhed med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder gode og ordnede arbejdsforhold i en virksomhed i vækst og med en positiv atmosfære og uformel omgangstone. Vi har tilbud om sundhedsordning, lækker og sund kantineordning, frugtordning, motionsrum samt mulighed for at benytte virksomhedens massør i arbejdstiden. Derudover har vi en aktiv personaleforening og en kunstforening.

ANSØGNINGSFRIST

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende, så send ansøgning og CV snarest.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner HR Hanne Jakobsen på telefon 23 83 59 46.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Carl Hansen & Søn, Hylkedamvej, 5591 Gelsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6058571

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet