Pædagog på 37 timer søges til Gelsted Børnehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Gelsted Børnehus søger en pædagog på 37 timer ugentligt fra den 1. august 2024 eller efter aftale.

Alle stillingsopslag i Middelfart Kommunes dagtilbudsområdet slås i udgangspunktet op som fuldtidsstillinger. Middelfart Kommune har samtidig en livsfasepolitik der gør det muligt at tilrettelægge timeantal og arbejdsliv, så det imødekommer både dig og arbejdspladsen.

Anfør venligst ønskede timetal i din ansøgning

I Middelfart kommune arbejder vi på 0-18 års-området ud fra visionen ”fra Middelfartbarn til verdensborger”. Vores fælles mission er at skabe livsduelige børn, som bliver rustet til den verden, som de er en del af, både i det lille og det store fællesskab. Som ansat i Middelfart Kommune får du en nøglerolle i at få foldet visionen ud i praksis – så den bliver en synlig medspiller i hverdagen for kollegaer, forældre og børn.
Gelsted børnehus er et integreret dagtilbud i Gelsted med børn i alderen 0-6 år, fordelt på 1 vuggestuegruppe og 3 børnehavegrupper.
Vi lægger vægt på vores kerneværdier, som er faglighed, fællesskab, nysgerrighed og generøsitet. Anerkendende pædagogik og de inkluderende børnefællesskaber er grundlaget for vores pædagogiske arbejde

Vi kan tilbyde dig:

* Dejlige og nysgerrige børn, hvor du bliver tilknyttet i børnehaven, primært ved de ældste.
* Et godt kollegafælleskab, hvor vi løser kerneopgaven i fællesskab og i samarbejde med ledelsen
* Vi hjælper hinanden, særligt, hvis noget er svært
* Et Børnehus med god stemning og en personalegruppe med godt humør
* Forberedelsestid

Som pædagog i Gelsted Børnehus får du gode muligheder for at være aktiv sammen med børnene, da vores udeliv, både på legepladsen – og i vores attraktive nærmiljø lægger op til bevægelse. Vi ser gerne at du måske er vejleder for pædagogstuderende eller ønsker at blive vejleder. Skulle der gemme sig en lille planlægger i dig, er der også mulighed for, at byde ind på denne funktion i huset. Det betyder at du får ansvaret for at udarbejde mødeplaner i samarbejde med den daglig leder, samt har rollen med at få dagen til at hænge sammen ved sygdom. (Der gives ekstra timer til, at udføre opgaven og et løntillæg)

Du bliver en del af et fællesskab som brænder for faglighed, fællesskab, nysgerrighed og generøsitet. Vi værdsætter, at voksne er nærværende i samspillet med børnene, og aktivt deltager i lege og aktiviteter. Vi er glade for, at udvikle os i fællesskab, og det gør vi bla. ved, at tage godt imod nye pædagogiske tiltag og søge viden om ny forskning, som vi sammen kan reflektere over i vores pædagogiske praksis. I forhold til vores visionsarbejde dykker vi i øjeblikket ned i børnenes deltagelsesmuligheder i det lille og det store børnefællesskab for, at øge børnenes chancelighed i leg og aktiviteter.

Du kan læse mere om Gelsted børnehus på vores hjemmeside: https://gelstedboernehus.aula.dk/

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår bliver fastsat efter den gældende overenskomst og dine kvalifikationer.
Der indhentes børneattest ved ansættelse og eventuelt referencer indhentes.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet er du velkommen til at kontakte institutionsleder Diana Barselajsen på telefon 23107213.
Vi modtager meget gerne besøg og ring gerne for en aftale.

Ansøgningsfristen er onsdag den 29. Maj 2024.
Samtaler finder sted, i uge 24, mandag den 10. juni 2024.

Middelfart Kommune vil gerne kendes for en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, med et sundt arbejdsmiljø, god ledelse og mange muligheder for udvikling. Vi er en kommune, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på job.middelfart.dk

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.opdagmiddelfart.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gelsted Børnehus, Koldinghave, 5591 Gelsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045088

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet