Ledig stilling som Kontoruddannet Planlægger og Sekretær hos Socialcenter Lillebælt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du klar til noget nyt? Tager du naturligt ansvar, har gode samarbejdsevner og erfaring med struktureret arbejde med planlægning? SÅ leder vi efter dig

Hvem er du:

Du er kontoruddannet, gerne med erfaring inden for arbejdstidsplanlægning.

Du har et godt overblik, er god til at tilegne dig ny viden, god til at samarbejde og du kan jonglere med to funktioner i én stilling.

Du har lyst til at arbejde 32 - 37 timer pr. uge.

Opgaverne:

Opgaverne deles med Anette, der arbejder i samme funktion, og er ligeligt fordelt mellem:

 • Planlægningsdelen, der handler om at arbejdstidsplanlægge i systemet HosInfo. Der er omkring 80 ansatte på Kingstrup, som arbejder dag, aften og nat.
 • Sekretærdelen, der handler om at være administrator for det borger administrative IT system, indkøb af kontorartikler, administrere post ind og ud af huset, samt forefaldende administrative opgaver for ledelsen. Sans for økonomi f.eks. afstemninger, bogføring og brug af Excel er derfor væsentlig.
Jeg har stor indflydelse på min egen hverdag og planlægningen af opgaverne. Arbejdet kræver at man arbejder struktureret, har overblik over opgaverne og er dygtig til at prioritere, så opgaverne bliver løst og deadlines overholdes. For at trives er det vigtigt at du får energi af en arbejdsdag, hvor opgaverne er afvekslende, hvor der foregår meget omkring dig, og hvor du skal have flere bolde i luften samtidigt. - Anette

Yderligere detaljer om indholdet i stillingen kan du læse her: https://recruiter.hr-manager.net/Export/Attachments/ViewFileManagerDocument.aspx?id=2f5244d5-db76-4578-af8b-d87255ba391c&cid=198

Hvem er vi:

Socialcenter Lillebælt, afdeling Kingstrup er beliggende i Gelsted og er et højt specialiseret regionalt botilbud for 22 borgere med senhjerneskade.

Kingstrups døgntilbud er organisatorisk delt i 2 enheder, der arbejder i skiftende arbejdslag dag, aften. Dertil er der natteam, service og administration.

Hvem er ansat hos os:

De 80 medarbejdere er i følgende faggrupper: pædagoger, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, pædagogiske assistenter, social- og sundhedshjælpere, omsorgsmedhjælpere, servicepersonale, administrationen samt elever og studerende. Det er disse du skal arbejdstidsplanlægge for.

Endvidere er der to faglige ledere og to afdelingsledere.

Din kommende arbejdsplads:

Du skal være i administrationen på Kingstrup. Du deler kontor med Anette og har mange samarbejdsflader, bl.a. alle ansatte på Kingstrup.

Endvidere har Socialcenter Lillebælt en netværksgruppe for planlæggere/sekretærer, som mødes ca. hver anden måned.

Du vil referere til den afdelingsleder, der har ansvar for HR-området på Kingstrup, men skal samtidig samarbejde tæt med øvrige ledere. Ligeledes skal du samarbejde med Socialcenter Lillebælts HR specialist, som sidder i centeradministrationen.

God kommunikation og samarbejde er vigtig for mig hos en ny kollega. - Anette

Hos os vil du opleve:

 • Spændende og udfordrende arbejdsopgaver
 • En arbejdsplads i konstant udvikling
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter høj faglighed, og sætter pris på tydelig og anerkendende kommunikation og samarbejde
 • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Vi forventer:

 • At du er kontoruddannet og har kendskab til at håndtere økonomi i mindre omfang
 • At du har erfaring med arbejdsplaner og kendskab til overenskomster og arbejdstidsregler og vores planlægningssystem
 • At du kan være i dialog med medarbejderne og være med til at understøtte den ramme for arbejdstidsplanlægning, som ledelsen har lagt
 • At du er serviceminded og understøtter at vi finder de bedste løsninger på udfordringer og planlægning inden for rammerne
 • At du har et godt overblik og er proaktiv i din tilgang til arbejdet. Sådan at forstå, at du skal være undrende og stille spørgsmål, så snart noget er anderledes. Dette for at sikre, at du indhenter den nødvendige viden, i forhold til overholdelse af gældende overenskomst og arbejdstidsregler.
 • At du har kørekort til personbil.
Har du brug for yderligere information til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Maibritt Kibsgaard tlf.: 24 96 56 16 i uge 24.

Nysgerrig på mere information – følg linket, hvor du bl.a. kan se en præsentationsvideo af Kingstrup:

Kingstrup (socialcenterlillebaelt.dk)

Ansøgningsfrist: Den 18. juni 2024.

Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt den 24. juni 2024.

Tiltrædelse: Den 1. august 2024.

Arbejdssted: Socialcenter Lillebælt, Kingstrup, Fredehjemsvej 2 5580 Nørre Aaby.

Der vil blive indhentet reference, samt offentlig straffeattest inden ansættelse. Det er en betingelse for ansættelsen, at straffeattesten vurderes tilfredsstillende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kingstrup, Fredhjemsvej, 5591 Gelsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6061261

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet