Indstil en klimahelt: Hvem skal have overrakt Middelfart Kommunes Klimastafet 2023?

Foto: Middelfart Kommune.
dato

Middelfart Kommune er klar til at hædre lokale klimahelte med uddelingen af Klimastafetten 2023.

Prisen gives til projekter, personer, virksomheder eller organisationer, der gør en forskel i klimakampen gennem læring, erhvervsvækst, byudvikling eller andre inspirerende tiltag. Byrådet uddeler tre klimastafetter: en til en virksomhed, en til et projekt/forening og en til en personlig klimafighter.

Hvis du kender en potentiel modtager af Klimastafetten, kan du indstille din kandidat ved at skrive til Christa.Boisen@middelfart.dk. Indstillingen skal indeholde information om, hvem du er, hvem du indstiller, hvorfor du indstiller, og hvad projektet/personen/personerne bag har gjort for klimaet.

Kriterierne for indstilling er bredspektrede, og alle projekter, store som små, er relevante. Tidsfristen for indstilling er 5. november 2023. Læs mere om Klimastafetten og tidligere vindere på klimalaboratoriet.middelfart.dk.

Klimastafetten har til formål at øge bevidstheden om vigtigheden af klimatilpasning og inspirere til nye initiativer. Kom ind i klimakampen – indstil din kandidat.


https://middelfart.dk/nyheder/2023/klima/indstil-en-klimahelt-hvem-skal-have-overrakt-middelfart-kommunes-klimastafet-2023/
Kilde: Middelfart Kommune