ESG DATA SPECIALIST

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Carl Hansen & Søn A/S repræsenterer mere end 100 års møbelhistorie med respekt og passion for enestående snedkerkunst. Siden 1908 har vores ikoniske designs - skabt af blandt andre Hans J. Wegner, Kaare Klint og Bodil Kjær - begejstret et globalt publikum, og rejsen er kun lige begyndt.

Vil du være med til at skabe vores fortsatte udvikling i samarbejde med dygtige kollegaer i en dynamisk familieejet virksomhed med højt til loftet og en uformel omgangstone, så læs videre HER.

Drømmer du om et meningsfyldt job, hvor du er med til at gøre en vigtig forskel? Og er du samtidig lidt af en data-nørd? Hvis ja, så er det måske dig, som skal skabe dét ESG-datagrundlag, der skal understøtte strategiske beslutninger og være med til at forme vores måde at drive bæredygtighed og grøn omstilling på.

Et lille team i teamet klar til at løse en vigtig opgave
Du bliver en del af et lille kompetent team, med god adgang til specialiseret faglig sparring. Vi arbejder tæt sammen om at udbygge grundlaget for koncernens ansvarlige forretningsadfærd og bæredygtighedsrapportering - herunder en udvidelse af datafundamentet for hele ESG-området inkl. vores klimaregnskab.

En del af teamets opgave er at sikre efterlevelse af de nye krav til bæredygtighedsrapportering (CSRD-direktivet). Opgaven er ny for alle, hvilket skaber en pionerånd, hvor vi ambitiøst står sammen om at finde den bedste vej til målet. En holdånd, der er kendetegnet af god kommunikation, hjælpsomhed og tæt samarbejde.

Du spiller en central rolle
Du bliver teamets ESG data-jonglør med ansvar for at udvikle og drive de ESG datasystemer, der skal sætte standarden for, hvordan vi håndterer ESG-data på tværs af koncernen. Dit arbejde vil understøtte, at organisationens beslutninger for bæredygtighed er baseret på solide data. Du vil få et stort råderum til facilitering af dataindsamling - herunder udvikling af værktøjer og processer, som sikrer, at vores ESG-data management hensigtsmæssigt lever op til CSRD-lovgivningen.

Da dit ansvar dækker data på tværs af koncernen, som har selskaber i både Vietnam, Japan og USA, er det vigtigt, at du motiveres af at have en bred berøringsflade blandt internationale kollegaer og trives med at tage teten i koordineringen af opgaverne.

Dine hovedansvarsområder vil være:

 • Dataopbygning og -håndtering: Opbygge ESG datafundament og varetage indsamling, håndtering og verificering af disse data. Dette omfatter data om GHG-emissioner (klimaregnskab), affaldshåndtering, ressourceforbrug, diversitet, inklusion og ledelsespraksisser.
 • Compliance: Sikre at virksomhedens ESG-datahåndtering er i overensstemmelse med relevante love og regler. Dette inkluderer de nye CSRD-krav.
 • Dataanalyse og rapportering: Analyse af ESG-data for at opnå indsigt og udarbejde rapporter til både interne og eksterne interessenter. Konsolidere koncernens rapportering og sikre at data formidles tydeligt, præcist og brugbart.
 • Udvikling og løbende forbedring: Optimere og automatisere ESG-dataindsamling med henblik på at øge nøjagtighed, effektivitet og relevans.
 • Interessentengagement: Samarbejde på tværs af koncernen (såsom med PTA, HR og økonomi) og eksterne interessenter for at indsamle og formidle ESG-data.
 • Strategisk planlægning og målopfølgning: Assistere i udvikling og implementering af ESG-strategier og -mål baseret på datadrevet indsigt. Assistere med at definere målbare mål og spore fremskridt over tid.

DIG OG DIN PROFIL

 • Du har en relevant videregående uddannelse fx ingeniør, cand.merc. eller lignende
 • Du har nogle års relevant erhvervserfaring indenfor databehandling og -analyse
 • Du er stærk til at kommunikere og kan formidle data meningsfuldt
 • Du har solide færdigheder indenfor analyseværktøjer og er superbruger i Excel
 • Du har erfaring med udarbejdelse af klimaregnskab iht. GHG-protokollen – gerne for en større produktionsvirksomhed, men dette er ikke et krav
 • Du kan begå dig professionelt på dansk og engelsk
 • Og så har du et hjerte, der banker for data og bæredygtighed

Specifik erfaring med at understøtte bæredygtighedsrapportering eller CSRD-direktivet er ikke et krav, men det er naturligvis en fordel. Det essentielle er, at du har et stærkt ønske om at beskæftige dig med ikke-finansielle data. Samtidig er det vigtigt, at du kan lide at arbejde analytisk og har interesse for Power BI.

Stillingen er nyoprettet, og du har mulighed for at præge den alt efter din uddannelse og kompetencemæssige rygsæk.

Arbejdspladsen ligger i Gelsted på Vestfyn, og du får reference til Head of ESG.

I hverdagen vil du opleve et uformelt miljø med plads til humor. Vi tilbyder bl.a. sundhedsordning, lækker og sund kantineordning, frugtordning, træningslokale samt mulighed for at benytte virksomhedens massør i arbejdstiden. Derudover har vi en kunstforening og aktiv personaleforening, der begge skaber forskellige rammer hen over året for oplevelser og socialt samvær med kollegaer.

Vil du med på holdet?

Så send din ansøgning og CV snarest muligt ved at klikke på søg nedenfor – vi indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of ESG, Helle Rex på tlf.: 60 70 31 58.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Carl Hansen & Søn, Hylkedamvej, 5591 Gelsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045043

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet